Новини колег, Події, Суспільство

Олександр Лисенко оскаржує рішення міськради про дострокове припинення повноважень міського голови Сум та вимагає стягнення зарплати за час вимушеного прогулу

Сьогодні, 9 квітня в окружному адміністративному суді Олександр Лисенко оскаржує рішення Сумської міськради про висловлення йому недовіри та дострокове припинення повноважень міського голови  Сум, інформує Суспільне Суми.

Олександр Лисенко з адвокатом Ігорем Марченком ( фото Суспільне Суми)

Олександр Лисенко просить поновити його на посаді та стягнути зарплату за час вимушеного прогулу. Позов до суду він подав 29 лютого.

31 січня депутати Сумської міськради проголосували за висловлення недовіри та дострокове припинення повноважень міського голови Олександра Лисенка. Ініціаторкою цього стала депутатка від партії “Сила і честь” Ірина Дяденко. У таємному голосуванні брали участь 28 депутатів Сумської міськради — всі голоси були “за” ухвалення цього рішення.

Нагадаємо, вечері 2 жовтня НАБУ і САП спільно з СБУ затримали Олександра Лисенка та Олександра Журбу на отриманні ними частини хабаря в 1,4 млн грн. За інформацією СБУ, фігуранти вимагали 2 млн 130 тис. грн з місцевої компанії, яка займалася вивезенням сміття.

Коментувати