Війна РФ проти України, Події, Суспільство

Окупанти обстріляли шість громад Сумщини з мінометів та артилерії

Сьогодні, 1 листопада, окупанти знову гатили по Сумщині, обстрілявши 6 прикордонних громад. На них рашисти спрямували майже сотню снарядів та мін. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

◾️Шалигинська громада: околиці одного з прикордонних сіл росіяни обстріляли з мінометів. Загалом було 17 вибухів. Без руйнувань.
 
◾️Великописарівська громада: теж мінометний обстріл з території росії по прикордонню (12 «приходів»). Осколками пошкодило цивільний автомобіль.

◾️Юнаківську громаду росіяни обстріляли двічі. Удень більш як годину тут тривав артилерійський обстріл із САУ (20 «приходів»). Увечері росіяни продовжили гатити із САУ. Плюс ще 17 «приходів». Пошкоджена енергосистема.

◾️Новослобідську громаду рашисти обстріляли з мінометів. Пошкоджені два будинки мирних мешканців. Один чоловік поранений, в лікарні. І в одному з господарств осколками убило коня.

◾️Глухівська громада зазнала обстрілу з реактивної артилерії (РСЗВ). Було 15 «приходів». Без руйнувань.

◾️Миропільська громада: по околицям одного з сіл з 20 години вівся мінометний обстріл (10 «приходів»). Станом на 21 годину обстріл продовжився!

Коментувати