Війна РФ проти України, Курйози, Події, Суспільство

Окупанти вкотре з артилерії обстріляли цивільну інфраструктуру Середино-Буди: є поранені та загиблі, серед яких 7-річна дівчинка (+відео)

Близько опівдня російські війська обстріляли з реактивних систем залпового вогню місто Середино-Буда, Шосткинського району. Вогонь прийшовся по житлових будинках місцевого населення. Внаслідок влучання в одну із домівок загинули двоє осіб.

Через деякий час окупанти знову вдарили по місту. У результаті обстрілів загинула 7-річна дівчинка, її вітчим у важкому стані знаходиться у лікарні. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Поліцейські, які несли службу на місці, ледь не втрапили під мінометний вогонь (момент розриву міни потрапив до об’єктива реєстратора службового авто).

Наразі відомо про щонайменше ще трьох постраждалих, у їх числі також неповнолітня дитина. Руйнувань та пошкоджень зазнали більше семи приватних будинків, два магазини та адміністративна будівля суду.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Коментувати