Благоустрій, Відео, Новини, Суспільство

Обрізка дерев “під ключ”: у Шостці обрізані гілки перетворюють в альтернативне паливо, а деревину віддають комунальникам (+ відео)

Обрізка дерев у Шостці – справа буденна і триває вона протягом весняно-літнього сезону. Як вже повідомляв наш сайт Shostka-News, приватна компанія treetopservice555 проводила у квітні обрізку дерев по центральній вулиці Свободи. І ось у червні фахівці цього підприємства здійснили обрізку дерев по цій же вулиці, тільки вже на іншій ділянці.

Напевно, багато хто з містян звертав увагу, що після обрізки залишаються купи гілля, які лежать на узбіччях тротуарів, доки їх не вивезуть. Але це не про роботу підприємства treetopservice555.

Роботи по обрізці дерев виконуються за допомоги спеціальної техніки. Окрім автовишки, спеціалісти використовують подрібнювач гілок. Коли все гілля обрізано, його, не гаючи часу, подрібнюють і пакують у мішки.

Просто на очах, те, що раніше було звичайним сміттям, перетворюється на альтернативне паливо, яке можна придбати на підприємстві treetopservice555. А місце робіт по обрізці дерев – охайне та прибране.

Якщо у ході роботи залишаються обрізані стовбури дерев, їх тут же розпилюють, а деревину віддають комунальному підприємству “Шостка – Зелненбуд”, пояснили спеціалісти підрядного підприємства.

Прикметно, що фахівці treetopservice555 займаються ще й монтажними та електромонтажними роботами, системами відеоспостереження та надають послуги автовишки, спеціалісти компанії виконують монтаж комп’ютерних мереж та оптичного волокна.

З повним переліком послуг, яке надає підприємство, можна ознайомитися за посиланням: https://www.instagram.com/treetopservice555?igsh=Z3hkempuNzVjN2Jq

Замовлення по виконанню певних видів робіт можна зробити за телефоном 095 555 83 08.

Коментувати