102, Події

На Шосткинщині поліція розслідує крадіжку

У Середина-Буді Шосткинського району поліція притягає до відповідальності чоловіка, який у своєї співмешканки вкрав кілька тисяч гривень, по це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Сорокаоднорічний житель міста Середина-Буда вирішив розстатися зі своєю співмешканкою, з якою душа в душу жив певний час. Не обійшлося на останок без сварки. І поки 45-річна жінка збирала у помешканні свої речі та складала валізи збираючись йти, чоловік непомітно забрав та сховав її гаманець у якому були гроші в сумі 5600 гривень.

Жінка пропажу помітила, але громадянин вдавав, що не розуміє про що йдеться, «він нічого не брав, та взагалі слідкувати треба за своїми речами». Так і не отримавши назад свої гроші ображена жінка пішла за допомогою до поліції.

Правоохоронці, поспілкувавшись зі зловмисником швидко переконали того, що гроші таки доведеться віддати, і врешті вилучили їх у чоловіка. Щоправда не всі, а лише 3100 гривень, частину фінансів громадянин витратив.У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Коментувати