102, Події, Суспільство

На Шосткинщині поліція затримала чоловіка, який спричинив смертельні тілесні ушкодження своєму знайомому

Під час розпиття спиртних напоїв між товаришами виник конфлікт, внаслідок якого один з чоловіків спричинив іншому численні тілесні ушкодження, від яких той помер. Наразі зловмисника поліцейські вже затримали та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Подія сталась вчора в м. Середина-Буда. До поліції надійшло повідомлення від фельдшера про те, що до нього звернулись двоє місцевих жителів, які розповіли, що за місцем мешкання виявили 47-річного знайомого без ознак життя.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. У ході проведення слідчо-розшукових заходів співробітники відділення поліції № 1 (м. Середина-Буда) оперативно вставили особу зловмисника. Виявилось, що того вечора чоловіки разом розпивали спиртне. Раптом між ними виник конфлікт, у ході якого раніше судимий 27-річний чоловік, не втримавши агресії, почав бити товариша. Від отриманих тілесних ушкоджень той помер на місці події.

Наразі правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі під процесуальним керівництвом Середино-Будського відділу окружної прокуратури повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Слідство триває.

Коментувати