102, Події, Суспільство

На Шосткинщині поліцейські затримали чоловіка з кілограмом наркотиків

Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області ДБН НПУ спільно з співробітниками Шосткинського районного відділу УСБУ та слідчого відділу Шосткинського районного управління поліції ГУНП, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури м. Шостка, виявили та вилучили у 26-річного чоловіка один кілограм психотропних речовин. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання Шосткинського району, спрямованого на виявлення та припинення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, працівники поліції в м. Шостка викрили 26-річного чоловіка.

У ході особистого огляду у нього було виявлено та вилучено один кілограм психотропної речовини PVP (солі). Вартість якої, за цінами чорного ринку, становить близько 400 000 грн.

Вилучена психотропна речовина направлена до експертної установи для проведення експертного дослідження.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі у поліції за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Слідство триває.

Коментувати