102, Події, Суспільство

На Шосткинщині поліцейські викрили чоловіка, який обікрав товариша

Скориставшись неуважністю знайомого, 24-річний викрав у нього майже 30 тисяч гривень. Тепер за скоєне на нього чекає кримінальна відповідальність. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Нещодавно до поліцейських офіцерів Свеської громади звернувся місцевий житель та повідомив, що у нього з картки зникли гроші. Правоохоронці розпочали перевірку.

Проведеними заходами поліцейські офіцери громади встановили, що заявник напередодні разом із товаришем влаштовували застілля. Для цього потерпілий дав свою банківську картку, щоб друг пішов у магазин та придбав продукти харчування. Зловмисник скупившись ще декілька днів ходив з карткою. Коли знову підозрюваний опинився у друга вдома, то скористався його неуважністю та за допомогою телефону, в мобільному банкінгу, змінив пароль від картки та переказав на свій рахунок 27 500 гривень.

Слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Тепер крадію загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Коментувати