102, Події

На Шосткинщині дільничні офіцери поліції викрили хлопця, який скоював крадіжки в односельців (+відео)

Правоохоронці вже встановили причетність 19-річного жителя селища Вороніж щонайменше до двох крадіжок та шахрайства. За даними слідства, перебуваючи у гостях по сусідству, хлопець скористався вдалим моментом і викрав у іншого гостя мобільний телефон. Гаджет у подальшому продав, а виручені кошти витратив на свої потреби.

Від дій зловмисника постраждала і місцева жителька. Поки господиня перебувала у столиці, 19-річний житель селища Вороніж проник до її будинку через вікно та виніс звідти побутову техніку, електро- та мотоінструменти. До того ж витягнув з погреба городину й консервацію. Загальний збиток по цій крадіжці склав 30 000 гривень.

А от 33-річний житель Вороніжа став жертвою шахрайських дій вказаного хлопця. Зловмисник випросив у потерпілого мобільний телефон, нібито для здійснення термінового телефонного дзвінка. Поки господар відволікся, він пішов додому разом з чужим гаджетом.

У поліції відносно зловмисника відкриті кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 2 та 3 ст. 185 «Крадіжка» та ст. 190 «Шахрайство». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі. Також правоохоронці перевіряють вказаного хлопця на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Коментувати