101, Події

На Сумщині упродовж доби вогнеборці шість разів приборкували загоряння на відкритих територіях (+фото, відео)

21 червня пожежно-рятувальні підрозділи області шість разів виїздили на гасіння пожеж, пов’язаних із загоряннями сухої рослинності та  сміття у містах Суми та Шостка, у Сумському та Конотопському районах. Загальна площа пройдена вогнем склала понад 3 га. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалося запобігти переростанню даних загорянь у масштабні.

Зокрема, у Шостці відділення 7-ї державної пожежно-рятувальної частини двічі приборкувало займання залишків сухої рослинності та сміття в районах вулиць Київської та Рідної. У Сумському районі відділення 28-го державного пожежно-рятувального посту ліквідувало пожежу на луку, а в      с. Низи відділення 26-го державного пожежно-рятувального посту, локалізувавши загоряння сухої рослинності відвернуло небезпеку від розташованої поруч неексплуатуємої будівлі та ліквідувало пожежу. А у самому обласному центрі відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини приборкувало загоряння сміття на відкритій території на вул. Березовий Гай. На Конотопщині в          с. Сарнавщина відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідувало загоряння залишків сухої рослинності на відкритій території.   

Всього на гасіння цих 6 пожеж залучалося 24 чоловіки особового складу та 7 одиниць техніки Державної служби України з надзвичайний ситуацій.

Вкотре закликаємо громадян проявити відповідальність у дотриманні правил пожежної безпеки – бути максимально обережними з вогнем, не спалювати суху рослинність та сміття. При виявленні ознак пожежі на відкритих територіях негайно телефонуйте за номером «101»!

Коментувати