102, Події

На Сумщині поліцейські припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю (+відео)

Поліцейські Конотопського районного відділу поліції викрили чоловіка, який влаштував вдома підпільне виробництво контрафактного алкоголю. У нього правоохоронці вилучили безліч ємностей наповнених прозорою рідиною, схожою на спирт, тетрапаки, плашки, кришки, цукор та фільтри.

Дільничні офіцери поліції Конотопського районного відділу поліції отримали інформацію про те, що один з жителів району за місцем мешкання ймовірно займається виготовленням контрафактного алкоголю. Тож співробітники Конотопського районного відділу поліції навідались до 33-річного чоловіка з санкціонованим обшуком. У ході якого інформація підтвердилась.

В одному з приміщень на території домоволодіння правоохоронці виявили підпільне виробництво алкоголю. Звідти вилучили дві пластикові ємності об’ємом по 1000 л, наповнених прозорою рідиною, схожою на спирт, 20 каністр об’ємом по 20 л із залишками рідини, схожої на спирт, 12 пластикових пляшок об’ємом по 5 л, наповнених коричневою рідиною, 400 тетрапаків, цукор, фільтри та чимало пустої тари, кришок.

Все виявлене направлено на експертизу. За даним фактом у поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1, 2 ст. 204 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Слідчі дії тривають, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати