102, Події, Суспільство

На Сумщині перед судом постане прибічниця окупантів

Слідчі за оперативного супроводу кіберполіції під процесуальним керівництвом прокуратури завершили розслідування кримінального провадження та вже скерували обвинувальний акт до суду. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 67-річна жінка в одній із заборонених соціальних мереж поширювала контент, щодо підтримки, збройної агресії рф стосовно до України.

Зокрема, на своїй сторінці підозрювана висловлювала радість та розміщувала наступні пости: «Вот уже 9 лет вся страна отмечает День воссоедения Крыма с Россией – день, имеющий огромное значение для исторической справедливости».

Наразі слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили останній про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 436-2 Кримінального кодексу України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників» та скерували обвинувальний акт до суду.

Коментувати