Війна РФ проти України, Офіційно, Події

На Сумщині засуджено чоловіка за зберігання психотропних речовин, а його Mercedes – Benz відтепер буде допомагати нашим військовим

Прокурорами Сумщини підтримано публічне обвинувачення та  доведено вину 36 – річного  раніше не судимого мешканця м. Конотоп, який у себе в гаражі зберігав для власного вживання без мети збуту психотропні речовини та прекурсори, повідомляють на сайті Сумської обласної прокуратури.

Вироком суду від 12 вересня 2022 року затверджено угоду про визнання винуватості та конотопчанина засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з іспитовим строком 3 роки (ч. 2 ст. 309 та ч. 3 ст. 311 КК України).

Наявний у власності обвинуваченого автомобіль Mercedes – Benz 250 відтепер буде допомагати нашим військовослужбовцям у виконанні поставлених задач, оскільки за принципової позиції прокурорів Сумщини та вироку суду його конфісковано у дохід держави з передачею до ЗСУ.

Досудове розслідування проведено слідчими слідчого управління  Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Коментувати