Події

На Сумщині внаслідок сильного вітру знеструмлено 159 населених пунктів. Енергетики долають наслідки негоди

Внаслідок складних погодних умов (шквальний вітер до 25-27 м/с) у Сумській області станом на 21.00 14 січня було аварійно відключені 50 ліній електропередач 6-10 кВ, знеструмлені 159 населених пунктів.

Бригади АТ “Сумиобленерго” працюють у посиленому режимі, докладаючи всіх зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання.

– Зауважимо! Роботи з відновлення електропостачання повинні виконувати лише фахівці енергокомпанії. Не намагайтесь самостійно відновити електропостачання! Організуйте охорону пошкодженого електрообладнання до прибуття ремонтної бригади, повідомляє АТ “Сумиобленерго”.

Якщо ви стали свідком пошкодження електрообладнання або побачили обірваний провід, негайно повідомте про це до кол-центру АТ ”Сумиобленерго”: 0 (800) 300-247 (цілодобово, безкоштовно), (0542) 659-659.

Надають допомогу жителям Сумщини в подоланні наслідків негоди і рятувальники. Станом на 22:00 14 січня на території Сумської області рятувальники 6 разів залучались для надання допомоги населенню, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

Роботи по відновленню руху на автомобільних дорогах через повалені дерева проводились: в м. Суми по провулку Громадянський та вул. Ковпака; поблизу с. Пересипки, що на Буринщині; в смт. Вороніж; поблизу с. Зарічне, що на Путивльщині; біля с. Мощанка, що на Тростянетчині.

Рятувальники закликають громадян в період сильних поривів вітру не виходити на вулицю, а також не ходити біля рекламних щитів та розлогих дерев!

Коментувати