102, Події

На пункті пропуску «Бачівськ» правоохоронці вилучили у чоловіка психотропи

Понад півтори тисячі пігулок психотропного лікарського засобу, обіг якого на території України обмежений, без дозвільних документів намагався ввезти на територію України 28-річний житель Чернівців. Фармацевтичну продукцію поліцейські вилучили та відкрили за даним фактом кримінальне провадження, повідомляє Поліція Сумської області.

Вчора до поліції Глухова надійшло повідомлення від чергового відділу пункту пропуску «Бачівськ» Державної прикордонної служби України про те, що під час перетину державного кордону в селі Сопич був викритий 28-річний громадянин України. Останній намагався ввезти з-за кордону 1 860 пігулок психотропного лікарського засобу, обіг якого на території України обмежений. Дозвільні документи на цю фармацевтичну продукцію в чоловіка були відсутні.

На вказане місце була направлена слідчо-оперативна група поліції, співробітники у складі якої вилучили цей лікарський засіб. За словами чоловіка, передати ці засоби його попрохала знайома.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Коментувати