102, Події

На одному з блокпостів поблизу Шостки поліцейські виявили у чоловіка ймовірні наркотики

Два згортки з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, виявили поліцейські у пасажира таксі на блокпосту. Знайдене правоохоронці направили на експертне дослідження, а чоловік дає пояснення в поліції.

Чергуючи на блокпосту поблизу Шостки, поліцейські зупинили таксі, пасажиром якого був раніше судимий 37-річний житель Шосткинської громади. Чоловік не мав при собі документів, які б посвідчували його особу, повідомляють у Шосткинському районному управлінні поліції.

Під час подальшої перевірки з’ясувалося, що вказаний громадянин має при собі пачку з під цигарок, в якій знаходились два згортки з фольги із білою порошкоподібною речовиною всередині, схожою на амфетамін. На місце була викликана слідчо-оперативна група.

Правоохоронці задокументували цей факт, вилучили згортки, які в подальшому направили на експертне дослідження.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Коментувати