Відео, Наука, Суспільство

На науково-практичній конференції в Шостці говорили про збереження природної та культурної спадщини для розвитку громад(+відео)

Два дні, 12-13 квітня, на Шосткинщині проходила науково-практична конференція «Деснянський біосферний резерват: збереження природної та культурної спадщини задля розвитку громад» в м. Шостка для поглиблення співпраці між Національним природним парком “Деснянсько-Старогутський” та Шосткинською міською радою.

Основна мета даного заходу полягала в налагодженні зв’язків та вирішенні основних питань в організації співробітництва в напрямках еколого-освітньої та науково-дослідної діяльності. Для обговорення запросили вчителів біології Шосткинської громади.

З вітальними словами виступили Шосткинський міський голова Микола Нога, головний спеціаліст Управління освіти Шосткинської міської ради Зінаїда Куниця та директор НПП “Деснянсько-Старогутський” Сергій Кубраков.

Цікавим та насиченим видався і другий день конференції. Її учасники вирушили в подорож екологічним маршрутом , познайомились з природними пам’ятками та цікавими місцями Шосткинщини.

Коментувати