102, Події, Суспільство

На Глухівщині на міні підірвався трактор: поліція встановлює обставини події

Внаслідок вибуху травмовано двоє осіб. Правоохоронці закликають дотримуватись мінної безпеки та не ігнорувати таблички про наявність вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Учора о 13:10 до чергової частини відділення поліції №1 (м. Глухів) Шосткинського РУП надійшло повідомлення від представника однієї з агрокомпаній про те, що поблизу села Вільна Слобода підірвався трактор. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, під час виконання земельних робіт трактор наїхав на міну.

Внаслідок вибуху сталось загорання трактору, водій та агроном підприємства отримали тілесні ушкодження. Наразі їх життю та здоров’ю нічого не загрожує.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ст.15 «Замах на кримінальне правопорушення» ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Правоохоронці застерігають громадян бути максимально обережними та не ігнорувати попереджувальні таблички з написом на них «МІНИ» або інші подібні знаки і мітки, що попереджають про вибухову небезпеку.

Коментувати