102, Події, Суспільство

На блокпосту поблизу Шостки поліцейські викрили чоловіка, який перевозив 400 літрів спиртного та 180 пачок цигарок без марок акцизного податку та відповідних документів

Житель Чернігівщини перевозив у автомобілі більше 400 літрів спиртного та 180 пачок цигарок без марок акцизного податку та відповідних документів. Машину з товаром правоохоронці поставили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів та відкрили кримінальне провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час несення служби на блокпосту поблизу Шостки правоохоронці зупинили автомобіль «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 43-річний житель Чернігівщини.

У ході огляду транспортного засобу працівники поліції знайшли у салоні машини 35 п’ятилітрових пляшок із рідиною схожою на спирт, 19 десятилітрових тетропаків із рідиною схожою на горілку , 14 п’ятилітрових пляшок з рідиною схожою на коньяк та 18 блоків цигарок без марок акцизного податку. Документів на цей товар у водія не було.

За даним фактом слідчі Шосткинського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» Кримінального кодексу України. Автомобіль з вказаним товаром поліцейські тимчасово затримали. Тривають слідчі дії.

Коментувати