Конкурси, Новини

Народний вокальний ансамбль «Сузір’я» з Шостки завоював чергові нагороди на престижних конкурсах

З 1 по 31 березня 2021 року у місті Хмельницький відбувся в Всеукраїнський фестиваль – конкурс мистецтв «Пісня над Бугом». Конкурс організовано  Українським державним центром позашкільної освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Цьогоріч мистецький конкурс відбувся в онлайн форматі. Насамперед, він покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей, залученню юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва.

Взяли участь у конкурсі рекордна кількість творчих колективів та сольних виконавців – 6416 учасників із 23 областей України, серед яких і Народний вокальний ансамбль «Сузір’я» Шосткинського інституту СумДУ та Фахового коледжу імені Івана Кожедуба (керівник – Ірина Соколова). Поважне журі високо оцінило талант студенток із Шостки, які у номінації «естрадний спів» стали володарками почесного другого місця, гідно представивши свій навчальний заклад.

Втім і це ще не всі здобутки «Сузір’я». Нещодавно дівчата стали учасницями престижного Міжнародного онлайн-фестивалю талантів ZIRKA «World Stars USA 2021» в Лос-Анджелесі. У номінації «Вокал» народний вокальний ансамбль завоював перше призове місце з композицією “Обійми мене”.

Коментувати