Події, Суспільство

Міська влада Шостки просить Укрзалізницю продовжити курсування потягів Київ-Шостка-Київ

З грудня 2021 року відновлений рух пасажирських поїздів №783/784 та №777/778, сполученням Київ-Шостка-Київ. З початку 2022 року заселеність вагонів на даному напрямку складала від 42% до 89%. В окремі дні в потягу перевозиться 50-60 пасажирів. Виникла загроза зупинки курсування потягів, повідомляє на сторінці у Фейсбук міський голова Шостки Микола Нога.

Звертаємося до населення Шосткинської громади та прилеглих районів, користуватися найбільш надійним, безпечним, зручним та екологічно чистим видом транспорту! Чи буде продовжений рух потягів залежить від нас!, – написав Микола Нога.

На даний час міською владою, за підтримки Сумської обласної адміністрації, ведуться перемовини з керівництвом АТ «Укрзалізниця» та філії «Пасажирська кампанія». Продовження курсування регіональних поїздів можливо за умови зростання пасажиропотоку.

За узгодженням з Філією «Пасажирська кампанія», можливі зміни графіку руху потягів. Ваші пропозиції щодо зміни часу відправлення потягу №783/784, який має найнижчий відсоток наповненості, надсилати на офіційний сайт міської ради.

Коментувати