Новини, Суспільство

Молодь Сумщини запрошують долучитися до форуму «Державотворець: молодь у відновленні держави”

Форум відбудеться 6 липня 2024 року. Реєстрацію на захід відкрито, інормують в ОВА.

Форум об’єднає 500 найактивніших представників і представниць молоді України, громадського сектору, урядовців, які своїми рішеннями будують теперішнє та майбутнє держави.

Кращі випускники програми будуть направлені для проходження стажування з можливістю подальшого працевлаштування в органи державної влади.

На молодь чекають панельні дискусії та виступи про можливості реалізації та залученості молоді до відновлення держави, сучасні підходи до вищої освіти в Україні та стан готовності університетів до відбудови, лекції про підтримку молоді неурядовими організаціями та про співпрацю молоді в Україні та за кордоном.

Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

Випускниками програми стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що вже створили проактивну всеукраїнську спільноту

Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3Klqhpc

Дедлайн реєстрації на форум – 28 червня 2024 року. Локацію повідомлять зареєстрованим учасникам й учасницям.

Організаторами форуму є Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, Київська школа державного управління ім. С. Нижного та Українська Студентська Ліга.

Коментувати