Події, Суспільство

Мешканці Сумщини автоматично перейшли до нового постачальника газу: кому передавати показання лічильника (+відео)

Незалежно від того, хто є вашим постачальником газу, показання лічильника необхідно передавати газорозподільній компанії АТ «Сумигаз». Саме «Сумигаз» проводив і продовжує проводити облік газу, повідомляє пресслужба кампанії.

Отримані від клієнта показання лічильника «Сумигаз» вносить на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ усі постачальники газу. Кожен постачальник газу отримує інформацію про те, скільки газу спожив його клієнт та на основі цієї інформації формує рахунки за газ.

Для чого потрібно вчасно передавати показання лічильника?

Це запорука того, що ви отримаєте рахунок відповідно до свого споживання. Для точного обліку газу та правильних нарахувань передавайте показання лічильника до АТ «Сумигаз» з 1 по 5 число щомісяця.

Особливо важливо вчасно передати показання газового лічильника вашому Оператору ГРМ  – «Сумигаз» при зміні постачальника газу. Так ви зафіксуєте обсяг спожитого вами газу від попереднього постачальника та показання лічильника, з якого розпочали отримувати газ від нового постачальника. В іншому випадку нарахування будуть здійснені, виходячи з вашого середньомісячного споживання у відповідний період попереднього року.

Способи передачі показань без змін:

·       Особистий кабінет https://cutt.ly/iO9ZpbQ

·       Мобільний додаток

iOS – http://surl.li/bcptr

Android – http://surl.li/bcptv

·       Чатбот

Viber-бот – https://chats.viber.com/7104ua

Telegram-бот – https://t.me/ua7104_bot

Коментувати