Енергетика, Події, Суспільство

Мешканців Сумщини закликають ощадливо використовувати електроенергію, аби продовжити графік +4/-2

На Сумщині 14 грудня до 12:00 енергетики гарантують графік +4/-2. Якщо будемо економити, то енергетики спробують стабілізувати енергосистему і продовжити ці графіки. Про це повідомляє голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Багато залежить від нас: і населення, і підприємства. Якщо ми вкладаємось у ліміти – уникаємо аварійних відключень. Дякую усім, хто відповідально ставитися до споживання електроенергії!, – зазначає Дмитро Живицький.

Крім цього, як повідомляє АТ “Сумиобленерго“, станом на ранок 14 грудня через несприятливі погодні умови знеструмлені окремі населені пункти Конотопського, Сумського, Охтирського та Роменського районів. Зараз енергетики у посиленому режимі працюють над відновленням електропостачання у цих населених пунктах.

Дізнатися про знеструмлення за своєю адресою споживач зможе, перейшовши за посиланням: https://www.soe.com.ua/spozhivacham/vidklyuchennya. На сайті АТ “Сумиобленерго” (розділ “Відключення”) у випадному списку потрібно обрати тип відключення (“Аварійні”, “Планові”, “Графік відключень”) та назву району (або місто Суми).

Просимо мешканців Сумщини дотримуватися правил електробезпеки! Якщо ви побачили обірваний провід, в жодному разі не наближайтеся до нього на відстань менше 8 метрів, щоб не наражати себе на небезпеку ураження електричним струмом. Негайно повідомте про пошкодження до кол-центру АТ “Сумиобленерго” за телефонами: 0 (800) 300-247, (0542) 659-659, – зазначають енергетики.

Коментувати