Благоустрій, Події, Суспільство

Мешканки Шостки за власною ініціативою привели до ладу клумбу, яка десяток років була захаращеною

У нашому місті з’вляється все більше і більше людей, які своїми силами намагаються навести лад у дворах багатоквартирних будинків, на клумбах міста. Так дві шосткинські паняночки, волонтерки, які опікуються тваринами, вирішили прибрати клумбу по вул.Свобода біля громадської зупинки.

“Ми витратили лише годину свого життя, щоб прибрати і облагородити клумбу напроти нашого робочого місця. Вже три роки своїми силами, ми намагаємося додати краси нашому місту. Вирішили взяти під “опіку ” ще й клумбу, яка років десять, стояла в бур’яні”, – написала на своїй сторінці шосткинка Татьяна Пискурева.

Жінка впевнена, немає нічого поганого, що на цій клумбі ростуть найпростіші квіти, бо коли вони цвітуть, душа радіє: “Багато хто не розуміє, навіщо ми витрачаємо свій час і сили, якщо нам за це не платять. А нам, просто приємно! Чи дивитись на бур’ян по коліна, чи на тюльпани? А коли, вони вирощені своїми ручками, це приємніше вдвічі . Це не важко, чесно! А навіть корисно. Давайте саджати квіти! Просто так. Для нас усіх”.

Коментувати