Влада, Новини, Суспільство

Мешканка Шостки, у якої унаслідок обстрілу повністю зруйнований будинок, отримає компенсацію більше ніж 2 мільйона гривень

Охороні здоров’я Шосткинської громади збільшили видатки більше ніж на півтора мільйона гривень, таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Шосткинської ради.

По управлінню НС збільшили бюджетні призначення на 3 млн 585 тис грн, які спрямують на заходи по запобіганню та ліквідації надзвичайних ситуацій та на поповненння матеріального резерву підприємств для подальшої безперебійної роботи по життєдіяльності території, де оголошено військовий стан. Як наголосила керівниця фінансового управління Ольга Голушко, дані зміни до бюджету Шосткинської міської громади будуть винесені на пленарне засідання для їх затвердження.

Півтора мільйона гривень було виділено на одноразову допомогу мешканцям громади та ВПО на лікування у зв’зку з тривалою хронічною хворобою або з її тяжким перебігом. Всі заяви на матеріальну допомогу були розглянуті комісійно, наголосила заступниця начальника управління соцзахисту Зінаїда Скиба.

Стало відомо, що мешканка Шостки, у якої повністю був зруйнований приватний будинок унаслідок обстрілу, отримає компенсацію у сумі 2 млн 278 тис грн.

Фото ілюстративне

Коментувати