Благодійність, Культура, Новини, Суспільство

Майже 250 книг для життя, щастя та здоров’я подарували бібліотекам Шостки (+відео)

Саме стільки книг подарувало бібліотекам Шосткинської громади акціонерне товариство “Фармак» разом з Благодійним фондом Родини Жебрівських. Трошки раніше замовили комплект книг в рамках програми Благодійного фонду «Бібліотечна країна».

Сьогодні в Шосткинську центральну міську бібліотеку доставлено нову партію книг, які особисто збирали працівники підприємства. Шосткинці й кияни зазирнули в наш вішліст, наповнили валізу сучасними книжками та адресували її нам. Ці друковані скарби для таємничих подорожей у світі фей, шпигунів та монстриків.

Для дорослої аудиторії твори класиків та сучасників, які очолюють книжкові топи: Алевтіна Шалвач, Метью Макконанагі, Оксана Забужко, Марія Матіос, Робін Слоун, Ліна Костенко, Сергій Лобода, Надія Гуменюк, Світлана Талан, Андрій Кокотюха.

Бібліотекарі та читачі вдячні адміністрації, Благодійному Фонду та колективу підприємства за книжкові подарунки! Таку підтримку й допомогу приємно відчувати! Завдяки цьому у бібліотеках Шосткинської міської територіальної громади нові книги, які з радістю сьогодні пропонуємо всім, хто мешкає в громаді.

Як сказав Андрій, який виконував почесну місію доставити книги за призначенням: «Для добрих справ «Фармак» завжди відкритий»!

Не забуваймо, наше життя формують емоції. Позитивні. Тому, не обмежуємо себе і поспішаємо за новими книгами в бібліотеки громади.

Коментувати