Р., Суспільство, Технології

Лазер для видалення тату та діодний лазер для виконання епіляції

Серед послуг у галузі косметології особливо популярним є запит на видалення зайвого волосся. Задовільнити відповідні потреби клієнтів і посилити позиції власного бізнесу можна, якщо купити діодний лазер у виробника такої продукції — вітчизняної компанії Prime Laser. Також фірма проектує і випускає лазери неодимові для ефективного освітлення неактуальних татуювань або виведення перманентного макіяжу, пропонуючи вигідну вартість продукції, різноманіття моделей та безкоштовну доставку у Київ, Запоріжжя, Харків та ін.

Купити трьоххвильовий діодний лазер в Україні

У рейтингу обладнання для епіляції представлено декілька типів машинок. Однохвильові прилади дозволяють видаляти лише темне волосся на світлій шкірі, чого достатньо, щоб обслуговувати більшу частину клієнтів з України. Діодний трьоххвильовий лазер розширює можливості косметолога, оскільки ефективно бореться також зі світлим волоссям. При цьому слід враховувати, що обидва типи устаткування дозволяють видаляти лише волоски у стані активного зростання, тому повний курс епіляції містить від 5 процедур. Така особливість вигідна власнику бізнесу, оскільки дозволяє мати постійну клієнтуру, пропонуючи не тільки послугу з видалення волосся, але й інші процедури.

Скільки коштує лазер діодний, визначається його наступними параметрами:

  • потужність (від 600 до 1500 Вт);
  • форм-фактор (стаціонарний чи портативний);
  • режими впливу (одно- чи трьоххвильовий);
  • підбір комплектуючих.

Якщо ви вирішили купити діодний лазер у Львові чи будь-якому місті країни (Одеса, Дніпро тощо), вигідніше придбати таку продукцію у виробника. При замовленні у «Праймлазер» ви отримаєте не тільки приємні ціни на діодні лазери, але й широкий вибір приладів. На додачу до діодних систем «Праймлазер» випускає ЕЛОС-апаратуру, що поєднує RF-вплив та фотоепіляцію, маючи два режими дії на волосяний покрив (Elight-штамповий та SHR-безперервний).

Купити лазер для видалення татуажу

Виведення татуажу брів чи губ, позбавлення від набридлого татуювання — запити, з якими сучасна косметологія може боротися двома способами. Використання ремуверу має інвазивний вплив на шкіру, потребуючи тривалого відновлення, тому все частіше фахівці використовують неодимовий лазер для видалення тату. Цей апаратний метод дозволяє швидко видаляти пігмент, не пошкоджуючи шкіряний покрив та не завдаючи болю навіть пацієнтам з чутливою шкірою.

Неодимовий лазер для видалення татуюваня — це багатофункціональний апарат, який застосовується для зведення кольорових чи темних малюнків, може безпечно використовуватися на будь-яких ділянках, навіть біля очей. Крім того, обладнання підходить для карбонового пілінгу, дозволяючи розширити перелік послуг салону. Воно застосовується і для видалення судинних дефектів, таких як купероз.

Якщо ви піклуєтесь про сталий розвиток власного бізнесу і потребуєте надійного обладнання для кабінету косметології, краще купити лазери для видалення тату за цінами виробника. Переваги покупки потужної техніки у «Праймлазер» (Україна):

  • 4 моделі наноімпульсних YAG-лазерів (включно зі стаціонарним моноімпульсним Active Q-switch приладом);
  • допомога у виборі обладнання під ваші завдання та бюджет;
  • вигідна ціна на лазер для видалення тату;
  • безкоштовне навчання на курсах підготовки;
  • можливість купівлі у розстрочку для зменшення разових витрат.

Виробник дає гарантію на обладнання та забезпечує всі сервісні послуги з поточного обслуговування і ремонту.

Коментувати