Події, Суспільство

З 26 квітня міграційна служба у Шостці відновлює роботу

Відзавтра, 26 квітня 2022 року, частина підрозділів Управління ДМС у Сумській області відновлюють надання адміністративних послуг з оформлення біоментичних документів.

Заяви на отримання паспорта громадянина України у формі id – картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон прийматимуть: Сумський відділ № 2, Глухівський, Конотопський, Шосткинський, Роменський відділи, Недригайлівський, Краснопільський, Липоводолинський, Кролевецький сектори, повідомляє Міграційна служба Сумської області.

Орієнтовний час прийому документів з 10 до 13 години.

Окрім того, під час оформлення документів та сплати адміністративного збору переконливо просимо звернути увагу, обираючи термін виготовлення (звичайний/терміновий). Адже, воєнний стан в країні і надалі триває, відтак проблемним залишається логістичне питання, з яким безпосереньо пов’язана доставка виготовлених документів до місць оформлення. Також нагадуємо, що надання адміністративних послуг з оформлення біометричних документів стосується ВИКЛЮЧНО громадян України. Обслуговування іноземних громадян та осіб без громадянства наразі не здійснюється, – йдеться у повідомленні.

Коментувати