102, Події, Суспільство

За одну ніч на вулицях Шостки правоохоронці виявили 38 громадян, які порушили комендантську годину: всіх було доставлено до районного управління поліції (+відео)

Правоохоронці спільно з представниками громадської організації продовжують забезпечувати охорону публічної безпеки та порядку на вулицях міста, контролюють дотримання комендантської години та режиму світломаскування, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

З метою захисту населення від противоправних посягань, недопущення дестабілізації обстановки, попередження та припинення кримінальних правопорушень поліцейські Шосткинського районного управління поліції у цілодобовому режимі патрулюють вулиці міста. Особливу увагу правоохоронці приділяють саме підвищенню рівня безпеки громадян, недопущення мародерства, викриттю осіб, які можуть бути причетні до колабораційної діяльності.

Лише за одну ніч на вулицях Шостки правоохоронці виявили 38 громадян, які порушили комендантську годину. Один з них 14-річний хлопець, якій перебував на вулиці в заборонений час без супроводу дорослих. Всіх порушників було доставлено до районного управління поліції, де їх детально перевірили на причетність до співпраці з окупаційними військами держави – агресора.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням не порушувати комендантську годину, повідомляти до поліції про підозрілі речі, транспорт та людей. У випадку виявлення таких речей чи осіб, негайно телефонуйте до Шосткинського районного управління поліції за телефоном 050 327 91 48.

Коментувати