101, Війна РФ проти України, ДСНС, Події

За минулу добу на Сумщині піротехніки ДСНС виявили 24 вибухонебезпечних предмети, з яких 22 – знищили

9 травня піротехніки Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м. Ромни) ідентифікували та вилучили на території області 24 одиниці вибухонебезпечних предметів, з них 22 – знищили, серед яких артилерійські снаряди, протитанкові та сигнальна міни, протипіхотна осколкова міна та інші боєприпаси, повідомляє Головне управління ДСНС України у Сумській області.

– Дані вибухонебезпечні предмети були виявлені на території Охтирського, Сумського, Конотопського районів, міст Суми та Конотоп, – вказано в повідомленні.

Рятувальники вкотре звертаються до громадян бути уважними та обережними в разі виявлення вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів, не наближатися до них, а тим більше у жодному разі не торкатись, не намагатись перенести або розібрати.

Не користуйтесь поблизу засобами зв’язку, відійдіть на безпечну відстань, тим шляхом, яким прийшли не менше 100 метрів. Зателефонуйте в екстрені служби за номерами «101» та «102». Попередьте про можливу небезпеку оточуючих. Бережіть себе та не нехтуйте застереженнями!, – радять рятувальники.

Коментувати