Події, Прокуратура, Суспільство

Засуджено рецидивіста, який обкрадав квартири жителів Шостки

Шосткинською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 22-річного молодика, який обкрадав квартири жителів м. Шостка. За даними слідства, обвинувачений, попри молодий вік, вже був 2 рази засуджений за шахрайство, грабіж та крадіжки. повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Після чергового звільнення він на шлях виправлення не став, а продовжив свою злочинну діяльність. Молодик ходив по під’їздах багатоквартирних будинків, смикав ручки дверей, якщо двері відчинялись, забирав із коридора цінні речі – переважно це були гаджети та гаманці. Молодик обкрадав навіть близьких людей, у власної матері та в сусідів він викрав смартфони. Більш того, знайшовши на вулиці банківську картку пенсіонерки разом із записаним на ній пін-кодом, обвинувачений зняв з неї 1950 грн.

Після введення в країні воєнного стану він продовжив свою злочинну діяльність. Усього доведено його причетність до крадіжки з 6 квартир.

У суді обвинувачений провину свою визнав, запевняв, що розкаюється.

За вироком суду молодика визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 5 років 1 місяця позбавлення волі (ч. 2, 3 та ч. 4 ст. 185, ч. 1 та ч. 3 ст. 357 України).

Коментувати