Втрата, Події, Суспільство

Завтра Шосткинщина прощатиметься зі своїм земляком, захисником Батьківщини Романом Кириченко

Траурні заходи розпочнуться 6 лютого об 11.00 біля кінотеатру «Родина» (вул. Садовий бульвар, 13). Про це повідомляє Шосткинська міська рада.

КИРИЧЕНКО РОМАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ народився 22 жовтня 1993 року в селі Макове Шосткинського району. Навчався в місцевій сільській школі. З дитинства Роман ріс спокійним, дружнім хлопчиком. Допомагав батькам по господарству та дуже захоплювався технікою.

Після школи юнак вступив до Шосткинського закладу професійно-технічної освіти, а у 2012 році здобув кваліфікацію тракториста-машиніста та слюсаря-ремонтника.

Отримані знання в житті втілював на практиці – мав власний мотоцикл, який завжди ремонтував особисто. 2014 рік став для Романа особливим – він зустрів свою кохану жінку Тетяну та створив сім’ю. У молодого подружжя народилося двоє дітей – донька Аня та синочок Кирило.

Близькі згадують Романа як відповідального та турботливого чоловіка, який завжди намагався забезпечити свою родину. У 2015 році Роман почав працювати експедитором. На роботі він користувався повагою серед колег, адже завжди тримав своє слово та ніколи не підводив.

Великим захопленням у житті Романа Кириченка була природа та рибалка.

З початком повномасштабної російської агресії Роман Олександрович став на захист рідної країни та в серпні 2022 року вступив до ЗСУ. Воюючи в найгарячіших точках фронту, наш Захисник завжди залишався вірним Батьківщині та своїм бойовим побратимам. Він щиро, гаряче вірив у Перемогу. Мріяв побудувати будинок і жити великою, дружньою родиною під мирним небом вільної України.

31 січня цього року Кириченко Роман Олександрович героїчно загинув у бою, до останнього подиху зберігаючи вірність присязі. Йому назавжди залишиться 29…

Низько вклоняємося пам’яті Героя. Вічна шана. Вічна слава.

Коментувати