Відео, Влада, Допомога, Суспільство

Жителі Шостки, які бажають переселитися у села громади, мають в цьому питанні преференцію, – міський голова Микола Нога (+ відео)

У Шосткинській громаді проживає 6449 внутрішньо-переміщених осіб (ВПО), про це повідомила начальниця управління праці і соцзахисту населення Антоніна Наймитенко.

Своєю чергою, Микола Нога зауважив, що мешканцям громади, які бажають переселитися в інше місце проживання, необхідно створити всі умови.

“Не тільки для зовнішнього контура тих громад, що в прикордонні, а й для своїх громадян. Чому ви не рекламуєте цю роботу і не розказуєте куди їхати?”, – задався питанням керманич громади.

Він наголосив, що будь-хто з мешканців прикордоння Шосткинського району й інших населених пунктів можуть переїхати до нас. Зокрема в Чапліївку, де облаштований центр для проживання ВПО, а також в Клишки, де підготовлена достатня кількість місць для переселенців.

“Про цю можливість треба людям розказати. Вона є у нас. І там можуть бути не тільки чужі, а й свої переселенці. Жителі Шосткинської громади, навпаки, повинні мати преференцію у цьому питанні”, – акцентував Микола Нога.

Коментувати