102, Події

Діти і дорога: поліцейські Шостки провели превентивні заходи ще в трьох місцевих школах

На заключному етапі тижня безпеки дорожнього руху правоохоронці відвідали Шосткинську спеціалізовану школу – ліцей, Клишківський та Богданівський навчально-виховні комплекси, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Темою бесіди зі школярами стали Правила дорожнього руху та їх застосування на практиці. Правила перетину проїзної частини пішоходами, дорожні знаки та про що вони попереджають, застосування Правил дорожнього руху під час пересування на велосипеді та мототранспорті на автошляхах – головне, про що йшла мова на зустрічах поліцейських з учнями загальноосвітніх шкіл.

Крім того, школярі мали змогу приміряти на себе поліцейську амуніцію, потримати в руках спецзасоби, посидіти за кермом службового автомобіля. Ще однією цікавинкою для старшокласників став учбовий автомобіль, який застосовується в автошколах для навчання майбутніх водіїв. Юні автолюбителі мали змогу ознайомитися з його устаткуванням та перевірити на зручність сидячі за кермом.

Тиждень безпеки дорожнього руху майже закінчився, тож поліцейські сподіваються, що знання, які вони намагалися донести дітям, стануть їм у пригоді і дозволять уникнути небезпечних ситуацій на дорозі.

Коментувати