Події, Привітання

Дільничних офіцерів поліції Шостки привітали з професійним святом

18 червня, своє професійне свято відзначили мужні, відважні та сильні духом люди – дільничні офіцери поліції. Коло їх обов’язків різноманітне: захист громадян від противоправних посягань, охорона публічної безпеки, профілактична робота. Результати їх діяльності завжди мов на долоні, адже вони кожного дня спілкуються з населенням своєї дільниці, надаючи громадянам свої послуги.

Урочистості з нагоди професійного свята відбулися в актовій залі Шосткинського районного управління поліції, де зібрались майже всі дільничні офіцери поліції Шостки. Присутніх привітав начальник Шосткинського районного управління поліції Ігор Нагорний та його заступник з превентивної діяльності Сергій Рябушенко. Керівники підрозділу подякували кожному правоохоронцю за особистий вклад у боротьбу зі злочинністю та сумлінне виконання покладених на них обов’язків.

З професійним святом поліцейських також привітали Шосткинський міський голова Микола Нога, голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол та заступниця міського голови Ольга Ткаченко. Гості подякували дільничним офіцерам за їхню службу та відзначили, що саме від їхньої роботи залежить благополуччя у місті і районі. Крім того, вони вручили найкращім дільничним подяки, грамоти та подарунки, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Коментувати