Війна РФ проти України, Втрата, Події, Суспільство

Дівчинка з Шостки просить підписати петицію про присвоєння звання Героя України батьку, що загинув

Гришков Сергій Анатолійович загинув 2 березня 2023 року біля населеного пункту Оріхово – Василівка Донецької області, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу та незалежність.

“Дуже вас прошу підписати петицію про надання звання Героя України моєму батьку який загинув захищаючи нас та нашу Батьківщину. Дуже прошу бути не байдужими та долучитися до голосування. Сподіваюсь Ви допоможете мені в присвоєні моєму батьку звання Героя України”, – пише Софія 

Станом на 27 квітня петицію вже підтримали 2323 осіб. Залишилось ще 74 дні, щоб зібрати необхідні 25 000 підписів для розгляду петиції.

26 лютого 2022 року Сергій добровільно приєднався до лав ЗСУ.

Зокрема в тексті петиції зазначено:

Він виявивши стійкість та мужність, віддав своє молоде життя за вільне та незалежне майбутнє своєї держави. Сумлінно та хоробро виконував боєві завдання на Донеччині. У 2015 – 2016 роках безпосередньо брав участь в антитерористичній операції в районі м. Рубіжне Луганської області і м. Маріуполь та м. Волноваха Донецької області

За зразкову службу, відповідальність, бойову майстерність та великий внесок у справі захисту України неодноразово нагороджений Почесними грамотами.
Вдома Сергія чекали дружина, донька (14 років), мати та рідні. Мати нагороджена медаллю “Мати Героїня”. До речі, троє братів Сергія зараз захищають Україну від ворогів.

“Я пишаюся ним, його незламністю та патріотизмом і вважаю, що Гришков Сергій Анатолійович – справжній Герой, який заслуговує на найвищу державну нагороду – Герой України (посмертно)”

Коментувати