Відео, Події, Суспільство, ТРК "Акцент"

Діагностичний центр у Шостці відновив свою роботу (+відео)

Після тривалої перерви розпочав свою роботу діагностичний центр, який нині є відделенням Регіонального клінічного фтизіопульмонологічного медичного центру. Тому жителям півночі Сумщини знову доступна якісна діагностика на сучасному обладнанні.

У листопаді голова Сумської ОВА Володимир Артюх пообіцяв відновити роботу медичного закладу і рівно через місяць пацієнти вже користуються його послугами.

Трохи більше місяця тому я був у Шостці і обіцяв, що ми відновимо роботу діагностичного центру, який був раніше у місті. Разом з депутатами обласної ради, місцевою владою ми знайшли шлях, як все зробити у найкоротші термін, адже це важливий медичний заклад, послуги якого були дуже затребувані не тільки у жителів Шосткинської громади, а й сусідніх громад. Тут встановлено сучасне медичне обладнання, якого немає в інших закладах охорони здоров’я, – сказав начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх під час відвідування діагностичного відділення.

Варто зазначити, що нині всі послуги діагностичного відділення є безкоштовними (за наявності направлення сімейного лікаря).

Очільник області особисто поспілкувався зі співробітниками і оглянув медичне обладнання. Детальніше про це – у сюжеті ТРК “Акцент”.

Коментувати