Війна РФ проти України, Події

Дякую жителям нашої громади, кожен з яких на своєму робочому місці робить особистий внесок у майбутню перемогу, – Микола Нога

Сьогодні, 11 квітня, відбулася апаратна нарада. Як повідомив міський голова Микола Нога, наша громада продовжує жити в умовах військового стану, але переходить на інший алгоритм роботи. Зокрема, велика увага буде приділятися допомозі регіонам, які постраждали від активних бойових дій. На території нашої громади поступово відновлюється економіка, починають працювати комунальні підприємства, промислові магазини, ТСО та ін.

Умови військового стану потребують постійної роботи над попередженням надзвичайних ситуацій. Відпрацьовується та вдосконалюється система екстрених оповіщень, облаштовуються додаткові захисні споруди, поповнюється матеріальний резерв екстрених служб. Здійснено обстеження всіх будинків нашої громади, які було пошкоджено\зруйновано внаслідок ворожих обстрілів. В майбутньому їх власники отримають матеріальну допомогу на ремонт житла.

Комунальні підприємства функціонують в штатному режимі, одним з пріоритетних завдань зараз є благоустрій міста. Сьогодні завершується опалювальний сезон.

Висловлюю вдячність всім підприємствам теплозабезпечення за роботу в таких складних умовах!, – зазначив Микола Нога.

«Другим фронтом» українців сьогодні є проведення посівної кампанії в сучасних умовах. На території громади вже розпочалися посівні роботи. Проведено підживлення озимих культур, здійснюється підготовка грунту до висівання кормових культур. Сільгосппідприємства мають змогу оформити кредит від Ощадбанку – на придбання засобів захисту рослин, міндобрив, дизпалива. Проводиться активна робота по пошуку посівного матеріалу та його закупці. Дано доручення управлінню торгівлі здійснювати щоденний моніторинг цін по підприємствам торгівлі та ринкам, проводити контроль за дотриманням установлених норм націнки на товари першої необхідності.

Заклади освіти працюють в режимі онлайн, значна увага приділяється підготовці та проведенню національного мультимедійного тестування для випускних класів.

Дякую жителям нашої громади, кожен з яких на своєму робочому місці робить особистий внесок у майбутню перемогу, – зазначив Микола Нога.

Коментувати