Благодійність, Культура, Новини, Суспільство

Дякуючи благодійному проєкту “Книжковий дощ”, до Шосткинської центральної бібліотеки надійшли нові сучасні книжки

Шосткинська центральна міська бібліотека вже вкотре отримує книжки від благодійників. Таким чином книгозбірня поповнює свій книжковий фонд сучасною літературою. І все це відбувається дякуючи нашій землячці Vic Medvied, яка з початку повномасштабної війни живе в Шотландії.

Пані Вікторія створила благодійний проєкт “Книжковий дощ” #книжковий_дощ_для_Шостки, завдяки якому до Шосткинської центральної бібліотеки стали надходити книжки з різних міст України. Як розповіла завідувачка читальним залом Анжеліка Пєнкіна, вони вже отримали нову літературу з Житомира, Дніпра і ось днями надійшли книжки зі Львову.

“Книжковий дощ” над Шосткою продовжує падати. Цього разу книжки надійшли зі Львову. Чудові, нові, сучасні книги українською мовою. Їх зараз так не вистачає нашому регіону. Пані Ірина Склокіна та всі причетні до збору книжок прийміть велике дякую від бібліотек прикордонної Шосткинщини. Також ми дякуємо пані Вікторії за цю чудові ідею”, – йдеться у дописі Шосткинська центральна міська бібліотека.

До слова, Вікторія Медвідь подарувала бібліотеці кавоварку, щоб шосткинські читачи мали змогу насолодитися читанням книжок за горнятком запашної кави.

Коментувати