Війна РФ проти України, Події, Суспільство

До звільнених Тростянця та Боромлі прибули гуманітарні вантажі, – голова ОВА

До звільнених Тростянця та Боромлі Сумської області, щойно військові надали дозвіл, виїхали гуманітарні вантажі. Людям привезли медикаменти першої необхідності, життєво важливі ліки, продуктові набори, предмети гігієни, дитяче харчування та підгузки, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє керівник обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Фото зі сторінки Дмитра Живицького

Оскільки зв’язку в Тростянці майже немає, 27 березня жителів інформуватимуть про роздачу гуманітарної допомоги із гучномовців рятувальники, які їздитимуть містом машинами.

Фото зі сторінки Дмитра Живицького

Разом із капеланом та місцевими волонтерами будемо роздавати гуманітарну допомогу тим, хто більше цього потребує, – повідомив Дмитро Живицький.

Фото зі сторінки Дмитра Живицького

Як повідомив голова Сумської ОВА триває робота, аби відновити життя у місті якомога швидше.

Багато об’єктів по місту, у тому числі і лікарня, лишаються замінованими. Закликаю усіх мешканців Тростянця бути максимально обережними. Про підозрілі предмети повідомляти нашим військовим, – зазначив Живицький.

Також, 27 березня евакуюють до більш безпечних місць людей, які залишилися без житла, та вивезуть поранених, яким потрібна допомога лікарів. Енергетики, комунальники та представники Держслужби з надзвичайних ситуацій повноцінно розпочнуть роботу після розмінування території громад.

Коментувати