Новини, Суспільство

До Дня захисту дітей для прийомних родин Шосткинщини проводять семінар-тренінг “Стилі виховання дітей в родині”

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей у Чапліївському старостинському окрузі відділом молоді разом зі службою у справах дітей, старостою Пластуном С.М. та мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги, за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення, особам постраждалим від насильства організовано спільний семінар – тренінг «Стилі виховання дітей в родині».

Про це повідомляє очільниця відділу молоді Ольга Сокульська. За її словами, у Чапліївському старостинському округу три прийомні родини присвятили своє життя вихованню шістьом дітям.

Перед батьками виступила начальник служби у справах дітей Ольга Гришкова з законодавчими нормами щодо прийомних дітей, надала юридичні поради та відповіла на питання.

Ознайомила прийомних батьків з роботою мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам постраждалим від насильства та заходами по запобіганню домашньому насильству керівник бригади В. Трегуб.

Психолог мобільної бригади Тетяна Вітер-Єкименко провела тренінг «Стилі виховання дітей в родині», надала практичні поради щодо виховання прийомних дітей в родині , порекомендувала приймати дітей такими як вони є, розуміти, що це діти з непростими долями та важким досвідом.

Коментувати