102, Події

Глухівчанка організувала у власній квартирі наркопритон

У Глухові поліцейські викрили молоду жінку, яка надавала приміщення для вживання наркотиків. Місцева мешканка організувала у власній квартирі наркопритон. Її «гостинністю» користувалися знайомі, з якими вона разом вживала опій, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У рамках комплексних оперативних заходів по виявленню осіб причетних до незаконного обігу наркотиків, співробітники карного розшуку Глухова отримали інформацію, що одна з місцевих жительок надає приміщення для вживання наркотичних речовин залежним від наркотиків особам.Провівши необхідну перевірку, правоохоронці отримали підтвердження цієї інформації. З’ясувалося, що «гостинністю» 29-річної жінки користувалися двоє її знайомих. Власниця помешкання самостійно виготовляла опій, вживала сама та пригощала наркотиками приятелів.

– Під час санкціонованого обшуку, в її квартирі, були знайдені та вилучені три пластикові пляшки з розчинником, посуд, в якому жінка виготовляла опій, та інші предмети з залишками наркотичної речовини. Все це було направлене на експертне дослідження, яке пізніше підтвердило наші припущення, – розповідає Сергій Буханістий, начальник відділу поліції №1 м. Глухів Шосткинського районного управління поліції.

У поліції, відносно громадянки, відкрито кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України: за ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» та ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». За скоєне їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коментувати