102, Події, Суспільство

В Ображіївці розпиття спиртного завершилось конфліктом та смертю 43-річного чоловіка

Подія сталася в селі Ображіївка, що на Шосткинщині. Внаслідок конфлікту між чоловіками, який відбувся під час спільного вживання спиртних напоїв, 43-річний чоловік отримав тілесні ушкодження й помер до прибуття «швидкої». Поліцейські вже встановили особу підозрюваного та відкрили стосовно нього кримінальне провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Про насильницьку смерть 43-річного жителя с. Ображіївка в поліцію повідомили медики. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

На місці правоохоронці з’ясували, що компанія чоловіків вживала цього вечора спиртні напої. Між ними виник конфлікт, у наслідок якого один з присутніх отримав тілесні ушкодження й помер до прибуття медиків.

– Аби встановити точний перебіг подій того вечора, наші співробітники опитали десятки людей, які могли бути свідками цього злочину, передивилися записи із вуличних камер відеонагляду. І вже за кілька годин, саме завдяки свідкам, нам вдалося встановити особу підозрюваного, – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області.

Зловмисником виявився неодноразово судимий 33-річний шосткинець, який втік з місця події, а через майже дві доби прийшов сам до поліції із каяттям.

За словами підозрюваного, він штовхнув потерпілого, а той впав і сильно вдарився об припаркований поряд автомобіль. Всі присутні намагалися урятувати його, надаючи першу домедичну допомогу, проте всі старання виявилися марними і чоловік помер.

Слідчі поліції вже оголосили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Коментувати