Новини

Військовій частині Шостки присвоєно почесне найменування – 2-ий Шосткинський полк Національної гвардії України

Сьогодні 14 жовтня в День захисників і захисниць України, Дня Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва на острові Хортиця військовій частині 3022 Національної гвардії України присвоєно почесне найменування – «2 Шосткинський полк Національної гвардії України» та вручено стрічку з почесним найменуванням до бойового прапору частини, повідомляє Військова Частина Шостка.

Символічно, що саме в цей день День захисників і захисниць України в День Українського козацтва військовій частині 3022 присвоєно почесне найменування, адже наші гвардійці з гордістю та честю стоять на захисті свободи та незалежності українського народу та Батьківщини, – зазначив командир військової частини полковник Максим Кіцелюк

  1. Вячеслав Киричок

    Повністю дивився виступ Зеленського на Хортиці, також надання ним почесних відзнак військовим частинам. Шосткинці мають гордитись тим, що серед відзначених є і військова частина “Шостка”.

    Не можу пройти мимо чергового ляпу пресслужби Зеленського, яка підсунула в його промову легенду про 700 -літній дуб, який нібито росте на Хортиц і під яким Богдан Хмельницький збирав військо.
    У 80-ті роки я був з відрядженням у Запоріжжі і кілька днів мешкав на Хортиці. Нічого про легендарний дуб не чув і не бачив його.
    Пошукав інформацію. Насправді дуб росте не на острові, а в 10-ти кілометрах від нього.. Нічого не змінилося. Новий пресссекретар Зеленського потішає публіку ляпами, як і його попередниця.

Коментувати