Війна РФ проти України, Події, Суспільство

Від початку повномасштабної війни АТ «Сумигаз» повернув доставку газу до 3,9 тисяч домоволодінь

Аварійно-ремонтні роботи тривають в усіх районах області, що постраждали від руйнувань. Газовики Сумщини працюють в посиленому режимі, відновлюючи зруйновані ворогом мережі, в небезпечних умовах повертають газ в домівки. За час війни було відновлено газові мережі в понад 100 населених пунктах області. Про це повідомляє прес-служба АТ “Сумигаз”.

Фахівці АТ «Сумигаз» локалізують витоки після обстрілів за першої можливості. Роботи різної складності, часто потребують заміни ділянки підземних і надземних газопроводів, пошкоджених ворогом. Додаткові складнощі виникають на деокупованих територіях, де обстеження мереж можна проводити лише після розмінувань, – відзначають в компанії.

Загалом на сьогодні в Сумській області без розподілу газу залишаються 252 домоволодінь.

Також газовики відновлюють виробничі бази, що постраждали від бомбардувань. З перших днів війни виробничі площі та офісні приміщення АТ «Сумигаз» в кількох населених пунктах постраждали від ворожих нападів. Були зруйновані приміщення, пошкоджена техніка. Газовики вже впорядкували територію виробничих баз та підготували приміщення до відбудови. Попри напад ворога, руйнування й активні бойові дії колективи районних відділень не покинули своє робоче місце і з перших днів війни ліквідовували аварії на мережах.

Газовики дякують клієнтам за підтримку економічного фронту та оплату за розподіл газу. Ці кошти йдуть на придбання матеріалів та обладнання для відновлення газорозподільних мереж, які знищив агресор.

Коментувати