Війна РФ проти України, Волонтерство, Події, Суспільство

Волонтери центру “Шостка-Добро” передали нашим захисникам 12-й автомобіль

Восьмий автомобіль передали волонтери центру “Шостка-Добро” військовослужбовцям 153 Об’єднаного батальйону ТрО. Загалом, це вже 12-те авто від волонтерів “Шостка-Добро” нашим захисникам.

Допомога волонтерів не припиняється ні на мить. Для наших захисників вони постійно закупають й передають старлінки, тепловізори, генератори, необхідні речі, медикаменти, продукти тощо, наголосила координаторка волонтерського центру Світлана Суптельна.

Як розповіла пані Світлана, до волонтерського центру надійшов запит командира на конкретний тип мікроавтобусу: “Ми його довго шукали і, дякуючи нашим друзям з Голандії та Польщі – придбали”.

Волонтери подякували всім, хто долучився до збору коштів для придбання автівки нашим захисникам. Вони говорять, що збір був непростий, прийшлося цілий тиждень накопичувати необхідну суму.

І ось нарешті – довогоочікуваний процес передачі автівки настав. Світлана Суптельна передала військовим всі необхідні документи на мікроавтобус зі словами: “Нехай слугує вам, хлопці, якомога довше!”.

За традицією, авто загрузили посилками з маскувальними сітками, продуктами харчування, миючими засобами та засобами гігієни, дронами від міської ветеранської організації, які поїхалим разом з мікроавтобусом на бойові позиції наших захисників.

Коментувати