Війна РФ проти України, Події, Суспільство

Внаслідок ворожих обстрілів Сумщини пошкоджено будинки, авто, газопровід та лінії електропередач

Вночі росіяни здійснили 4 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 16 вибухів. Обстрілів зазнали Ворожбянська, Білопільська, Дружбівська громади. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Протягом минулої доби окупанти також гатили по Сумщині, здійснивши 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманьська, Глухівська громади.

Слідчі продовжують документувати наслідки воєнних злочинів окупантів на Сумщині. Як повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області, упродовж минулої доби військові рф обстрілювали територію області. Загалом зафіксовано 75 ударів.

Внаслідок обстрілів пошкоджено багатоквартирний та приватний житлові будинки, авто, газопровід низького тиску та лінії електропередач.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Коментувати