Війна РФ проти України, Новини, Події, Суспільство

Внаслідок авіаударів по Сумам і Білопіллю п’ятеро людей отримали поранення, одна – загинула

Внаслідок авіаційного удару, який росіяни здійснили після 15-ї години по обласному центру поранення різного ступеня тяжкості отримали три людини.
Усім оперативно надано необхідну медичну допомогу. Про це повідомляє Сумська ОВА.

Пошкоджено адміністративну будівлю підприємства. Виникло загорання сухої рослинності на площі 150 м. кв. Наразі пожежу ліквідовано.

Внаслідок обстрілу Білопільської громади поранені двоє жінок, – проінформував голова громади Юрій Зарко. За його словами, одна жінка з множинними травмами перебуває у міській лікарні. Іншу намагаються врятувати у лікарні в Сумах. Крім того, відомо, що у Білопіллі загинула щонайменше одна людина.

Уся інфраструктура центру знищена, – повідомив Юрій Зарко. Пошкоджень зазнали приміщення міськради, будинку культури, відділ Пенсійного фонду, магазини. Наразі мешканцям міста, чиї будинки пошкоджено, надають плівку, ОСБ-плити для усунення наслідків руйнувань.

Окрім того, внаслідок обстрілу Білопільської громади пошкоджено магістральний інтернет-кабель, – повідомляє Сумські кабельні мережі. У зв’язку з цим доступ до мережі відсутній у Білопіллі, Ворожбі та Нових Вирках.

Коментувати