Благодійність, Новини колег, Події, Суспільство

Вихованці Шосткинських дитячих садків встановили Національний рекорд України 

Вихованці та педагоги з ясел-садків №1 «Дзвіночок», № 4 «Казка», №5 «Теремок», № 7 «Горобинка», №9 «Десняночка», №10 «Незабудка» та 29 «Колобок» Шосткинської міської ради Сумської області спільно з організаторами заходу БО «БФ Щаслива лапа» (Happy Paw) встановили Національний рекорд України за «Найбільшу кількість проведених Занять доброти». Про це написали  shostkanews.city.

21 березня відбулось офіційне вручення рекорду менеджерам фонду Happy Paw представниками Національного Реєстру Рекордів України. А всі садочки, що долучились до ІІІ Міжнародного Заняття доброти, отримали електронні сертифікати учасників рекорду.

Заняття доброти — це освітньо-виховний захід проєкту «Біоетика» благодійного фонду Happy Paw для дітей дошкільного віку, який в інтерактивній формі навчає відповідальному ставленню до домашніх і безпритульних котів та собак.

Окрім того маленькі вихованці дитячих садочків долучились ще до одної акції фонду «Happy Мяу для Мурчика», зібравши і передавши понад 100 кг їжі для тварин у притулок «Добре серце» міста Шостка.

Коментувати